Zijnsoriëntatie

Persoonlijke Jaargroep Zijn en Worden. Voor inspiratie, ontspanning en realiseren wat je alleen niet lukt.

Door mijn groepswerk voor de School voor Zijnsoriëntatie heb ik geen volgende jaargroepen gepland staan.jeroen de bruin jaargroepWellicht worstel je met een deel van je leven waar je maar niet tot vorm komt. Onze inspiratie kan makkelijk verfletsen. Ook hebben we het vaak zo druk dat onze zelfzorg, onze diepere verlangens of andere wezenlijke ontwikkelingen uitgesteld worden. Dat zorgt voor frustratie en machtelooosheid. In je eentje tot bloei komen is een grillig en taai proces. 

Speciaal hiervoor ontwikkelde ik de jaargroepen Zijn en Worden. Een kleine groep werkt goed. Het is een krachtige en persoonlijke manier om jouw inspiratie en verlangens levend te houden en unieke leven verder vorm te geven. In deze jaargroep kun je realiseren wat je alleen niet lukt.

Je gaat je een jaar richten op dat wat jij wilt realiseren. Elke plenaire dag doen we ontspanningsoefeningen en meditaties. Daarnaast doen we onderzoeksstructuren en krijg je individuele aandacht. Daarin staat verheldering en verdieping van jouw eigen inbreng en thematiek centraal. Ook krijg je van mij en van de anderen praktische tips hoe je jouw verlangens en doelstellingen kunt realiseren. Én je krijgt een buddy voor een jaar.

Tussentijds heb je contact met jouw buddy om jullie voornemens te herinneren, ontwikkelingen bij te houden en elkaar te stimuleren.

Voor de jaargroep begint, stuur ik je vragen om jouw thematiek, motivatie en doelstellingen helder te krijgen. Je kunt je zelfzorg en ontspanning een jaar centraal stellen, passend werk vinden, een vervullend sociaal leven realiseren, energieker worden, omgaan met diepere angsten of het licht aanhouden in je partner-relatie. Alles is welkom.


Amsterdam of Utrecht

Zes dagen, zes deelnemers, een jaar lang op pad. Met ruimte tussen de dagen om zelf en met jouw buddy te oefenen, te integreren.


Door mijn groepswerk bij de school voor Zijnsoriëntatie, geef ik momenteel geen eigen jaargroepen Zijn en Worden. 


Extra mogelijkheden:

Ø  Aanvullende 1-op-1 begeleiding

Ø  Tweewekelijkse lichaamswerk en meditatie avonden op de woensdag in Amsterdam


Hoeveel kost de jaargroep?

Particulieren betalen Euro 900,- (incl. 21% BTW)

Zelfstandige Professionals betalen Euro 1200,- (excl. BTW)

Werkgevers betalen Euro 1500,- (excl. BTW) 


Meld je aan!

Heb je vragen? Je kunt me bellen via 06 – 5577 8425. Of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Jeroen de Bruin

pasfotowebsite2020

Agenda


  • Kennismakingsworkshop Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Amsterdam Oud West. Zaterdag 12 september 2020. Meer info en aanmelden
  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Wo-ochtend 30 september 10-13 uur start de cursus ONLINE. Meer info en aanmelden
  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Wo-middag 30 september 14-17 start de cursus in de Meditatie Studio. Meer info en aanmelden

Partners

CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Relatiebegeleiding Amsterdam
School voor Zijnsoriëntatie
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BLZ (Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie)

BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)

NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

lees meer..

Nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven