Zijnsoriëntatie

Cursus Gezonde Zelfliefde, Amsterdam


Jeroen de Bruin verzorgt de cursus Gezonde Zelfliefde in Amsterdam. De eerstvolgende cursus begint op 18 september 2019. (er zijn nu nog drie plaatsen vrij).

Een cursus (van acht dagdelen van drie uur) voor mensen die 'Gezonde Zelfliefde' in de praktijk willen leren brengen en (nader) kennis willen maken met Zijnsoriëntatie. Gezonde Zelfliefde is een belangrijke basis van het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Het is liefde voor jezelf op een gezonde manier.

Gezonde Zelfliefde is niet vanzelfsprekend aanwezig, vaak zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt herhalen we overlevingspatronen die ons opgetrokken houden en die weinig ruimte laten voor goede zelfzorg en liefde. We zijn onze innerlijke rust, evenwicht en gevoel van verbinding vaak kwijt. 
 
In de cursus leer je je aandacht om te draaien van ‘daar en dan’ naar ‘hier en nu’. Je leert switchen van de 'doe-modus' naar de 'Zijns-modus'. Door wat langer te blijven bij hoe het nu is en wie je nu bent, kom je in contact met jouw meest nabije en intieme Zijn. Je leert jezelf in een liefdevol licht te plaatsen. Je leert je rechtstreeks richten op de rijkdom en compleetheid van wie je al bent, op je al aanwezige vrije aard. Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn.  
 
Werkvormen zijn: meditatie, energiewerk, visualisatie en bewustzijns-oefeningen. De focus ligt op het fysiek-energetisch ervaren van je Zijnsaard en leren rusten in je basis. Op Youtube vind je meer video fragmenten over Gezonde Zelfliefde. Ook de complete lezing van een uur. Aanrader!

Opzet van de cursus Gezonde Zelfliefde


De cursus bestaat uit acht dagdelen. In de cursus leer je:

- stil te staan bij jezelf in plaats van steeds maar op weg te zijn
- liefdevolle, open aandacht geven aan waar je bent, hoe je bent en wie je bent
- ontspanning toelaten, waardoor je begint te rusten in je eigen energetische basis (grounding)
- je open te stellen voor de inherent liefdevolle Zijnsruimte.
- warmte en liefde toe te laten en te geven aan jezelf
- je eigen basale goedheid kennen en in contact daarmee te blijven in stressvolle situaties
- zicht te krijgen op wat bevorderlijk is voor gezonde zelfliefde en wat niet

Door Gezonde Zelfliefde te beoefenen en te trainen word je presenter en liefdevoller. Doordat je leert rusten in je eigen basis ben je beter geground en minder opgehangen aan omstandigheden. Je staat losser en vrijer in het leven en ontwikkelt liefdevolle betrokkenheid naar jezelf en anderen.

Logo GZL

Jeroen de Bruin geeft ook meditatie avonden in Amsterdam, coacht mensen 1-op-1, begeleidt stellen en werkt met jaargroepen van 6 personen in Amsterdam en Utrecht.


Praktische informatie


Data groep Oktober 2018: (8 woensdag middagen) 3, 17 en 31 oktober 2018, 14 en 28 november, 12 december en 16 en 30 januari 2019 (exacte data onder voorbehoud)
Deelnemers: 8  personen (Deze cursus is vol)

Data groep Februari 2019: (8 woensdag middagen) 27 februari 2019, 13 en 27 maart, 10 en 24 april,  22 mei, 12  en 19 juni 2019.
Deelnemers: 8 - 10 personen (Deze cursus is vol)

Data groep September 2019: (8 woensdag middagen) 18 en 25 september 2019, 9 en 16 oktober, 20 en 27 november,  11 en 18 december 2019.
Deelnemers: 8 - 10 personen (Update 28 augustus. Deze groep is inmiddels vol. Je kunt je nog wel opgeven als geïnteresseerde)
Tijd: 13:30 - 16:30 uur
Trainer: Jeroen de Bruin
Locatie: Meditatie studio Bilderdijkkade 26 IV, 1053 VC  Amsterdam Oud West

Kosten: Euro 389,- (incl. 21% BTW voor particulieren, excl. 21% BTW, voor ZZP-ers). 
Deelnemers die de cursus betaald krijgen door hun werkgever, betalen Euro 598,- excl. 21% BTW.


Integratiegroep Gezonde Zelfliefde, Amsterdam


De integratiegroep begint op 4 maart 2020. (er zijn nu nog plaatsen vrij).

Deze integratie groep (van vier dagdelen van drie uur) is alleen voor mensen die de cursus Gezonde Zelfliefde hebben gedaan. De groep is bedoeld om de principes en methodieken van de cursus in praktijk te brengen en verder te verdiepen.

Van tevoren stuur je een reflectieverslag. Tijdens de groep wordt er gewerkt met situaties die je zelf inbrengt.

Praktische informatie


Data groep voorjaar 2020: (4 woensdag middagen) 4 maart, 1 en 29 april en 20 mei 2020

Deelnemers: 6 personen

Tijd: 13:30 - 16:30 uur
Trainer: Jeroen de Bruin
Locatie: Meditatie studio Bilderdijkkade 26 IV, 1053 VC  Amsterdam Oud Wes

Kosten: Euro 240,-  excl. 21% BTW.

Annuleringsregeling:
Binnen 6 weken voor aanvang van de cursus betaal je 25% van de cursuskosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.Aanmelding Cursus Gezonde Zelfliefde

Naam(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon
Invalid Input

Ik doe mee!
Invalid Input

Invalid Input
LogoZOGZL
De cursus Gezonde Zelfliefde is ontwikkeld door de Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde Begeleiders (BvZB) in samenwerking met Hans Knibbe, grondlegger van Zijnsoriëntatie. De cursus wordt uitsluitend gegeven door Zijnsgeoriënteerde trainers/begeleiders die hiervoor geautoriseerd zijn door Hans Knibbe.


De warmte meditatie uit de cursus, een korte impressie


We leven gejaagd en opgetrokken boven ons middenrif. We zijn allemaal min of meer weggeschrokken uit onze energetische basis, ons bekken/buikgebied. De kunst is om hier opnieuw te leren rusten. Je stuurt je adem - heel bewust - naar je buik. Je laat warmte en liefde tot je basis doordringen. Door dit vaker te doen kunnen optrekkingen ontspannen en contactloze kou smelten. Er ontstaat weer warmte, liefde en levendigheid. Deze natuurlijke kwaliteiten kunnen weer deel uit gaan maken van jouw persoonlijke presentie en jouw dagelijks leven. Referenties

Jeroen de Bruin

pasfotowebsite2020

Agenda

  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Online vervolggroep. Wo-ochtend 17 maart, 28 april, 26 mei en 30 junni 10-13 uur
  •  Jaargroep Zijnsoriëntatie. Rusten in Zijn, doen wat je wil. Acht dinsdagen vanaf eind september 2021. LIVE! in Amsterdam Oud West Meer info en aanmelden

Partners

School voor Zijnsoriëntatie
CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BLZ (Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie)
BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)
NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

 

lees meer..

Nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven