Meditatie

Meditatie avonden in Amsterdam


Jeroen de Bruin verzorgt meditatie avonden in Amsterdam Oud West. Tweewekelijk op de de woensdag van 19:30 - 21:30 uur. Voor een kleine groep van 5 tot 10 personen. Elke keer is er aandacht voor ontspanning, grounding en aanwezig zijn in je lichaam. Van daaruit is de zitmeditatie een beter doorvoelde ervaring. 

In een kleine groep mediteren is fijn, bijzonder en meestal makkelijker dan alleen. Je wordt begeleid en komt zo sneller tot jezelf. Wat je meemaakt, kun je ook delen met elkaar. De bijeenkomsten verduidelijken veel en het is prettig om samen te zijn met mensen die deze interesse delen.

Elke avond is er een ander thema (klik hier voor eerdere thema's) en elke avond is los te bezoeken.

Je kunt me bellen voor meer informatie. Je bent van harte welkom om gratis een eerste meditatie-avond mee te maken. Daarna kun je voor 75 euro (excl. BTW) een strippenkaart van vijf keer nemen. Je betaalt dan alleen als je komt. Hieronder kun je je aanmelden.

Meditatie

Aanmelding voor Meditatie avonden, woensdag om de week
Naam(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon
Invalid Input

Ik kom graag naar de volgende avond:
Invalid Input

Invalid Input


Voor wie?


Voor mensen die het bovenstaande aanspreekt en die ook willen leren leven vanuit ontspanning, bewustzijn en inspiratie.

In mijn werk als begeleider en coach start ik elke sessie met lichaamswerk en meditatie. Dit is een goede manier van aankomen en zorgt voor een open en realistische onderzoekshouding. Je hebt dan makkelijker contact met jouw wijsheid, jouw lichaam en kwaliteiten die anders ver weg lijken. Vervolgens kijken we naar jouw situatie en de issues die aan de orde zijn.

 

 IMG 1898

 


Uit de praktijk van Jeroen de Bruin


Evert komt gejaagd mijn praktijkruimte binnenstuiteren. Er volgt een onsamenhangende waterval van woorden. Een paar minuten laat ik hem stoom afblazen. Dan stel ik voor om het praten los te laten. Ik laat hem zijn lichaam en de grond onder zijn voeten voelen. Evert voelt hoe opgetrokken en gespannen hij is. Dat had hij toch niet door. Hij begint te gapen en te ontspannen. We doen een korte meditatie. Hij is vijf minuten aanwezig bij zijn adem en de ruimte om hem heen. Hij landt en komt verder tot zichzelf. Wanneer we het gesprek hervatten is er al zoveel gebeurd. Evert is present en realistisch en hij kan helder verwoorden waar hij in deze sessie aandacht aan wil besteden. 

 


Wat Martine over mij zegt


De sessies bij jou zijn heel waardevol voor me geweest. Je toegewijde aandacht voor het lichaamswerk aan het begin van iedere sessie heeft me nog meer bewust gemaakt van de grote waarde die meditatie in beweging heeft voor mijn practice. Het heeft me nog meer overtuigd van de subtiele samenhang tussen lichaam en geest en van het belang van goede fysieke zelfzorg. Ik ben meer gegrond, heb meer wortels gekregen. Dank je wel voor je liefdevolle en heldere herinnering aan mijn verlichte aard.

Martine de WaalMeer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier

Jeroen de Bruin

Jeroen de Bruin

Agenda


  • Zijnsgeoriënteerde Meditatie-avonden. Amsterdam Oud West. Wo 26 september, 10 en (24 oktober herfstvakantie), 7 en 21 november, 5 en 19 december 2018 Meer info en aanmelden.
  • Cursus Gezonde Zelfliefde. Amsterdam Oud West. Groepen starten 3 okt. 2018 (vol) en 27 feb. 2019 Meer info en aanmelden

Partners

CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Relatiebegeleiding Amsterdam
School voor Zijnsoriëntatie
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)

BvZB (Beroepsver. Zijnsgeoriënteerde Begeleiders)

NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

lees meer..

Nieuwsbrief