Jeroen de Bruin

Hieronder vind je de school, het coachnetwerk en de partners waaraan ik me verbonden heb:


School voor Zijnsorientatie

Het officiële landelijke opleidingsinstituut voor Zijnsoriëntatie. Zijnsoriëntatie is een pad van verlichte levenskunst. Een pad van een diepgaand bewustwordingsproces waarin de oorspronkelijke vrije aard van mensen het uitgangspunt is. Alle aspecten van het mens onder de mensen zijn worden in het licht gezet en getraind.

Ik ben sinds 1998 verbonden aan School voor Zijnsoriëntatie. Ik heb hier de driejarige Zijnstraining en de driejarige beroepsopleiding tot Zijnsgeorienteerd Begeleider / Coach gevolgd. Ik ben momenteel aan de school verbonden als padcoach in de driejarige Zijnstraining. Ik ben student van Hans Knibbe en volg bij hem doorgaande nascholing, supervisie en retraites en de opleiding tot nonduaal leraar. Ik ben lid van de Zijnskring en van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.


CoachNetwerk

Een professioneel en landelijk netwerk van 30-35 geaccrediteerde en bij de NOBCO geregistreerde coaches. Ik maak ongeveer tien jaar deel uit van dit netwerk van hele fijne en deskundige collega coaches.


Lichaamswerk Amsterdam

Mijn partner en geliefde Marlies Roosendaal is lichaamsgericht begeleider en de oprichter van Lichaamswerk Amsterdam. Zij leert mensen om hun gevoelsleven te ontwikkelen en trauma's en chronische pijnklachten dieper toe te laten. Lichaamswerk en coaching kunnen mooi aanvullend en bekrachtigend werken.


Body and Mind Amsterdam

Bodyandmind.amsterdam is hét nieuwe online lifestylemagazine in Amsterdam waar informatie wordt gedeeld over alles op het gebied van een gezond en bewust leven. Van beweging tot voeding en van balans tot ontspanning. Bodyandmind.amsterdam is een platform voor zowel specialisten als geïnteresseerden in een happy en healthy lifestyle.

Ik ben een van de schrijvers van dit mooie nieuwe platform Body and Mind Amsterdam. Ik schrijf oa over meditatie, coaching, relatiebegeleiding, Zijnsorientatie en een bewust leven leven.Ik ben geregistreerd bij:


BLZ      Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie

BRUG     Vereninging van Bedrijfskundigen Rijks Universiteit Groningen

EMCC
     European Mentoring and Coaching Council

NOBCO
  Nederlandse Orde van Beroepscoaches, senior practitioner coachleraar zijnsorientatie logo kleinLogoZOGZL

brugheader2

Coachnetwerklogogroot       EMCCNLlogo             nobcoseniorlogo2


marlieslogo                                       bodyandmindlogo440x160
logo WerkEnergieAnalyse middel

Jeroen de Bruin

pasfotowebsite2020

Agenda


  • Kennismakingsworkshop Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Amsterdam Oud West. Zaterdag 12 september 2020. Meer info en aanmelden
  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Wo-ochtend 30 september 10-13 uur start de cursus ONLINE. Meer info en aanmelden
  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Wo-middag 30 september 14-17 start de cursus in de Meditatie Studio. Meer info en aanmelden

Partners

CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Relatiebegeleiding Amsterdam
School voor Zijnsoriëntatie
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BLZ (Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie)

BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)

NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

lees meer..

Nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven