Jeroen de Bruin

Jeroen de Bruin


Mensen die bij mij aankloppen, zijn vaak vastgelopen. Niet dat het altijd slecht met ze gaat, maar ze draaien in kringetjes rond waar ze alleen niet uitkomen. Ze bevinden zich in een onoverzichtelijke kluwen van gedachten en gevoelens of een frustrerende spagaat van ergens blijven of weggaan. Ook hebben ze vaak langdurig signalen van hun lichaam en hun wijsheid ontkent. Ze zijn bewust of onbewust toe aan een wezenlijke verandering of verdieping in hun werk, in hun privé-leven en vooral in de relatie met zichzelf. Ze hebben de behoefte om helderheid te vinden en thuis te komen in wie ze werkelijk zijn en wat werkelijk bij ze past.

Alles is welkom wanneer ik jou begeleid. Hoe je jezelf bent kwijtgeraakt, je ondermijnende gedrag, je wanhoop. Maar ook je eigen wijsheid, je kracht en werkelijke verlangens worden uitgenodigd. Inzichten komen vaak snel, er kan veel duidelijk worden in een paar sessies. Jezelf trainen in aandacht, verbinding en goede zelfzorg is taaier. Kiezen voor passend, constructief gedrag en tot vorm komen in jouw dagelijks leven, is ook een proces dat oefening en geduld vergt. Daarvoor is het nodig om langduriger de tijd te nemen.

Ik bied een pad van bewustzijnsontwikkeling. Ik ga daarbij uit dat heelheid en vrijheid gegeven is. Ook bij jou, hier en nu, ook als je je verward of slecht voelt. Zijn, de liefdevolle openheid, zie ik als de grond van elke inhoud, hoe neurotisch die zich ook voordoet. Ik kies voor het herinneren van deze altijd aanwezige ruimte en het steeds weer opfrissen van dit zicht. Dit is voor mij de tijdloze basis van het leven en van ieders aard. Het is ook de basis voor het pad van liefdevolle zelfzorg, realisme en jouw kloppende keuzes waarmee je jouw leven vorm kunt geven.

jeroendebruin

 

Hoe werk ik?


Ik ben 20 jaar geleden binnengestapt en thuisgekomen bij de School voor Zijnsoriëntatie. Ik werk nu zelf ruim 15 jaar Zijnsgeoriënteerd. Zijnsoriëntatie is een eigentijds pad van verlichte levenskunst. Het is een rijke combinatie van ontspanning, bewustzijn, nondualiteit, psychologische wijsheid en levenskunst. 'Rusten in Zijn en doen wat je wilt'. De opleiding en nascholing bij de School voor Zijnsoriëntatie en mijn spirituele pad bij mijn leraar Hans Knibbe vormen de rijke basis van waaruit ik leef en werk.

Ik ben meditatieleraar en leraar Zijnsoriëntatie. Vanuit deze basis geef ik vorm aan mijn persoonlijke begeleiding, relatiebegeleiding, loopbaancoaching en businesscoaching. Bij mij krijg je zicht op jouw vormen van overleven en hoe je jezelf bent kwijtgeraakt. Gaandeweg herstelt het contact met jouw vitaliteit, jouw lichaam, jouw vrijheid en talenten. Vanuit een houding van openheid, maak je wezenlijke ontwikkelingen door en leer je jouw unieke leven vormgeven, jouw levenskunst.

De Zijnsgeoriënteerde benadering is to-the-point voor persoonlijke en zakelijke vraagstukken. Door mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik goed schakelen tussen persoonlijke thema's in een zakelijke context. Ik heb 20 jaar ervaring met het coachen van ondernemers en executives.

Tevens begeleid ik stellen. Ik houd van de diepgaande chemie en worsteling van geliefden en alles wat ze bij elkaar losmaken. De partnerrelatie zie ik als een tempel van doorgaande ontwikkeling. 

Ik werk 1-op-1, met stellen en met kleine groepen van zes mensen.

Meer achtergrond info vind je in mijn coachprofiel  pdfCoachprofiel_JeroendeBruin2016.pdf en bij LinkedIn. Daar staan ook meer ervaringen en aanbevelingen van cliënten.


Wat mensen over mij zeggen


Jeroen, je hebt een groot hart. Alles is welkom. Ik was snel op mijn gemak bij je. Ik kon me geven en openen. Er ontstonden diepe inzichten. Heel bijzonder, terwijl het ook heel gewoon voelde. Je bleef me als een volwassene en professional behandelen. Ik heb dit proces op mijn eigen benen gelopen maar had het nooit alleen kunnen doen. 

 

Meer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier

Jeroen de Bruin

pasfotowebsite2020

Agenda

  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Online vervolggroep. Wo-ochtend 17 maart, 28 april, 26 mei en 30 junni 10-13 uur
  •  Jaargroep Zijnsoriëntatie. Rusten in Zijn, doen wat je wil. Acht dinsdagen vanaf eind september 2021. LIVE! in Amsterdam Oud West Meer info en aanmelden

Partners

School voor Zijnsoriëntatie
CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BLZ (Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie)
BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)
NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

 

lees meer..

Nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven