Meditatie

Meditatie avonden in Amsterdam


Jeroen de Bruin verzorgt meditatie avonden in Amsterdam Oud West. Tweewekelijk op de de woensdag van 19:30 - 21:00 uur. Momenteel online via Zoom. Elke keer is er aandacht voor ontspanning, grounding en aanwezig zijn in je lichaam. Van daaruit is de zitmeditatie een beter doorvoelde ervaring. 

In een groep mediteren is fijn, bijzonder en meestal makkelijker dan alleen. Je wordt begeleid en komt zo sneller tot jezelf. Wat je meemaakt, kun je ook delen met elkaar. De bijeenkomsten verduidelijken veel en het is prettig om samen te zijn met mensen die deze interesse delen.

Planning tot en met juni 2020: Woensdag avond 20 mei (online via Zoom). Daarna pas weer op wooensdag avond 24 juni 2020. (Ik houd zelf van 30 mei tm 19 juni retraite)

Elke avond is er een ander thema (klik hier voor eerdere thema's) en elke avond is los te bezoeken.

Je kunt me bellen voor meer informatie.  Hieronder kun je je aanmelden.

Fijn dat je mee gaat doen met de meditatie. Ik vraag voor de online meditatie avonden een bijdrage van 10,- euro. Zodra je betaling binnen is, ontvang je een link naar de Zoom Meeting van die avond.

Ik betaal*
€ 10.00
Naam
E-mail*
Enter Field Title
0.00
Totaal
Total
0
Verzend


Urban Retreats van één dag in Amsterdam

Zaterdag 4 juli 2020, Huis van Zijn, Gestalte van Zijn

IMG 2609

Een Zijnsgeoriënteerde en meditatieve dag over visualiseren en contact maken met jouw Spirit, wie je eigenlijk bent.  

==> Aandacht voor fysieke sensaties via lichaamswerk en ontspanningsoefeningen
==> Wakker worden en waarnemen met een ‘beginners mind’ die niet door je geschiedenis is bepaald
==> Zijnsgeoriënteerde Visualisaties
==> Aanwezig zijn met en als Gestalte
==> Thuiskomen en rusten in Zijn

Ik geef deze dag samen met Marlies Roosendaal. Haar praktijk heet ‘Lichaamswerk Amsterdam’. Zij heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen om dieper, vriendelijker en bewuster contact te maken met zichzelf. Zij is vanaf september 2019 gestart met de lerarenopleiding aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Je interesse is genoeg om mee te doen. Heb je al ervaring met Zijnsoriëntatie, is dat natuurlijk zeer welkom. 

De kosten voor deze retraite-dag bedragen 75 euro (excl. BTW).


Retraite dag

Aanmelding voor Retraite dag
Naam(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Telefoon
Invalid Input

Ik kom graag naar de volgende bijeenkomst:
Invalid Input

Invalid Input
Voor wie?


Voor mensen die het bovenstaande aanspreekt en die ook willen leren leven vanuit ontspanning, bewustzijn en inspiratie.

In mijn werk als begeleider en coach start ik elke sessie met lichaamswerk en meditatie. Dit is een goede manier van aankomen en zorgt voor een open en realistische onderzoekshouding. Je hebt dan makkelijker contact met jouw wijsheid, jouw lichaam en kwaliteiten die anders ver weg lijken. Vervolgens kijken we naar jouw situatie en de issues die aan de orde zijn.

 

 IMG 1898

 


Uit de praktijk van Jeroen de Bruin


Evert komt gejaagd mijn praktijkruimte binnenstuiteren. Er volgt een onsamenhangende waterval van woorden. Een paar minuten laat ik hem stoom afblazen. Dan stel ik voor om het praten los te laten. Ik laat hem zijn lichaam en de grond onder zijn voeten voelen. Evert voelt hoe opgetrokken en gespannen hij is. Dat had hij toch niet door. Hij begint te gapen en te ontspannen. We doen een korte meditatie. Hij is vijf minuten aanwezig bij zijn adem en de ruimte om hem heen. Hij landt en komt verder tot zichzelf. Wanneer we het gesprek hervatten is er al zoveel gebeurd. Evert is present en realistisch en hij kan helder verwoorden waar hij in deze sessie aandacht aan wil besteden. 

 


Wat Martine over mij zegt


De sessies bij jou zijn heel waardevol voor me geweest. Je toegewijde aandacht voor het lichaamswerk aan het begin van iedere sessie heeft me nog meer bewust gemaakt van de grote waarde die meditatie in beweging heeft voor mijn practice. Het heeft me nog meer overtuigd van de subtiele samenhang tussen lichaam en geest en van het belang van goede fysieke zelfzorg. Ik ben meer gegrond, heb meer wortels gekregen. Dank je wel voor je liefdevolle en heldere herinnering aan mijn verlichte aard.

Martine de WaalMeer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier

Jeroen de Bruin

pasfotowebsite2020

Agenda


  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Amsterdam Oud West. Zaterdag 12 september informatiebijeenkomst. Meer info en aanmelden
  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Amsterdam Oud West. Wo-ochtend 30 september start de online cursus. Meer info en aanmelden
  • Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Amsterdam Oud West. Wo-middag 30 september strat de cursus in de meditatie studio. Meer info en aanmelden

Partners

CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Relatiebegeleiding Amsterdam
School voor Zijnsoriëntatie
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BLZ (Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie)

BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)

NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

lees meer..

Nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven