Meditatie

Zijnsgeoriënteerde Meditatie avonden. Online en live in Amsterdam.


Sinds 2012 geef ik Zijnsgeoriënteerde meditatie avonden in mijn meditatie studio in Amsterdam Oud West. Sinds de Corona-tijd ben ik deze online gaan geven en inmiddels zijn ze hybride (tegelijkertijd live en online). Het zijn inspirerende, laagdrempelige en dichtbije avonden met meditatie in beweging, zitmeditaties, uitwisselingen, muziek en dans. De avonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Maandelijks geef ik een meditatie avond op de woensdag avond.

- Tijd: Woensdag avond 20:00 - 21:30 uur. Inloop vanaf 19:45 uur.
- Locatie: zowel online als in de Meditatie Studio Bilderdijkkade 26 IV, 1053 VC  Amsterdam 
- Een losse avond kost 20 euro (incl. Btw). Drie avonden voor 50 euro (incl. Btw)
- Je kunt ook gelijk drie avonden betalen. Je betaalt dan 50 euro (incl. Btw). Je kunt vervolgens zelf bepalen welke avonden je kunt komen.

Wil je meedoen: Bel / app me via 06 - 5577 8425 of mail me via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De planning van de meditatie avonden in de rest van dit jaar: 

Woensdag 12 oktober, 16 november en 21 december 2022Fijn dat je mee gaat doen met de meditatie avonden!

  • Eén avond voor 20 euro (incl 21% btw)

  • Drie avonden voor 50 euro (incl 21% btw)

Ik betaal*
€ 20,00 (1 avond)
€ 50,00 (3 avonden)
Naam
E-mail*
Enter Field Title
0.00
Totaal
Total
0.00
Verzend


 
02F9BC81 394D 44A0 82AC 3796F9FCB473 1 201 a


Retraite 'Zin in Zijn' 
Over onverwoestbare rust en levenslust

De Dieken, Holten
wo 22 tm zo 26 maart 2023


Ieder moment is in zichzelf volmaakt. Iedere ervaring is een vorm, een verschijning van Zijn. Verlichting is niet daar en dan te vinden maar precies hier waar je nu bent. Dus ontspan en wees precies waar je nu bent en laat dit zichzelf vanzelf tonen. 

Een Zijnsgeoriënteerde retraite is een unieke kans om dit te herkennen en te ervaren.

Hoe je jezelf ook aantreft, de rust en oneindige ruimte van je geest zijn altijd al helemaal aanwezig. De diepste rust is niet iets wat je kunt doen, het is de oorspronkelijke rust van Zijn zelf. De grond van Zijn is stil, roerloos en zo weids als de hemel. Dat kun je tijdens een retraite vaker herkennen en meer leren toelaten. Dit is jouw natuurlijke, vrije Zijnsaard.

Jouw aard is niet alleen stil en roerloos. Er is tegelijkertijd rijkdom van gevoel, stromende energie en levenslust. Ze horen net zo bij jouw aard als de diepe stilte. Zoals de lente en zomer net zo bij het jaar horen als de herfst en de winter.

In deze 5-daagse retraite krijg je alle tijd om te ontspannen, in stilte te Zijn én te vieren dat je van nature gevoelvol en levenslustig bent.
Deze mooie plek in de Achterhoek en het inspiratieveld van een groep zijn ideale omstandigheden hiervoor.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze ‘Zin in Zijn’ retraite! 

Suzanne en Jeroen

Werkvormen:
Meditatie in beweging, zitmeditatie, lichaams- en energiewerk, diepgaande ontspanning, dans, visualisatie en onderzoek. De retraite is in stilte. Er is wel uitgebreid ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. 

Natuur, bossen, regeneratie
Er zijn meerdere pauzes per dag waarin je kunt wandelen en genieten van de mooie natuur (in het buitengebied van Holten) of een extra dutje kunt doen. 


De Dieken in Holten is een kleinschalig centrum. Conny en John beheren deze mooie plek in het bos. Zij koken heerlijk en zorgen voor een sfeer waarin je jezelf makkelijk thuis zult voelen. Het aantal deelnemers is maximaal 16. 

Praktische informatie 

Datum: wo 22 tm zo 26 maart 2023
Tijd:  wo 11:00 tm de lunch op zondag
Dinsdag avond aankomen is een extra optie
Locatie: De Dieken in Holten (Achterhoek)

Leraren Zijnsorientatie / Trainers: Suzanne Cornelissen en Jeroen de Bruin
Deelnemers: Maximaal 16

Kosten: 
Particulieren betalen: € 825,- incl. btw (vroegboekkorting tot 1 december 2022 € 795,- incl. btw)
Zelfstandige professionals betalen: € 825,- excl. 21% btw (vroegboekkorting tot 1 december 2022 € 795,- excl. btw)
Werkgevers betalen: € 995,- excl. 21% btw

Prijsopbouw: De retraitekosten bedragen 400 euro,
De kosten van de overnachtingen en alle maaltijden bedragen 395 euro.
Dinsdagavond aankomen is een extra optie

Annuleringsregeling: 
Binnen 6 weken voor aanvang van de retraite betaal je 25% van de cursuskosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.

Je kunt me bellen ( 06 - 5577 8425 ) of mailen ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) voor meer informatie.  Wil je alvast je plek reserveren, dan kun je me ook bellen of mailen. Er komt nog een aanmeld en betaal-link.IMG 1898
 


Uit de praktijk van Jeroen de Bruin


Evert komt gejaagd mijn praktijkruimte binnenstuiteren. Er volgt een onsamenhangende waterval van woorden. Een paar minuten laat ik hem stoom afblazen. Dan stel ik voor om het praten los te laten. Ik laat hem zijn lichaam en de grond onder zijn voeten voelen. Evert voelt hoe opgetrokken en gespannen hij is. Dat had hij toch niet door. Hij begint te gapen en te ontspannen. We doen een korte meditatie. Hij is vijf minuten aanwezig bij zijn adem en de ruimte om hem heen. Hij landt en komt verder tot zichzelf. Wanneer we het gesprek hervatten is er al zoveel gebeurd. Evert is present en realistisch en hij kan helder verwoorden waar hij in deze sessie aandacht aan wil besteden. 

 


Wat Martine over mij zegt


De sessies bij jou zijn heel waardevol voor me geweest. Je toegewijde aandacht voor het lichaamswerk aan het begin van iedere sessie heeft me nog meer bewust gemaakt van de grote waarde die meditatie in beweging heeft voor mijn practice. Het heeft me nog meer overtuigd van de subtiele samenhang tussen lichaam en geest en van het belang van goede fysieke zelfzorg. Ik ben meer gegrond, heb meer wortels gekregen. Dank je wel voor je liefdevolle en heldere herinnering aan mijn verlichte aard.

Martine de WaalMeer referenties

Voor meer referenties en opdrachtgevers, klik hier

Jeroen de Bruin

pasfotowebsite2020

Agenda

  • Zijnsgeoriënteerde Meditatie Avonden. Maandelijks op de woensdag van 20 - 21:30 uur. De volgende avonden zijn op 14 september, 12 oktober, 16 november en 21 december 2022 (Zowel live in Amsterdam als online). Meer info en aanmelden
  • Jaargroep Zijnsoriëntatie. Rusten in Zijn, doen wat je wil. Deze groep loopt door tot en met december 2022. LIVE! in Amsterdam Oud West. Deze groep is inmiddels vol en al gestart Meer infoo
  • Cursus Gezonde Zelfliefde. Acht middagen op de dinsdag vanaf 12 april 2022. LIVE! in Amsterdam Oud West. Deze groep is vol en al gestart  Meer info
  • Retraite 'Zin in Zijn', over onverwoestbare rust en levenslust. De Dieken in Holten, 22 tm 26 maart 2023. Meer info volgt. Je kunt me al wel bellen of een mail sturen voor meer info
  • Cursus Gezonde Zelfliefde voor stellen. Speciale cursus alleen voor stellen. Acht middagen op de dinsdag vanaf april 2023. LIVE! in Amsterdam Oud West. Meer info volgt. Je kunt me al wel bellen of een mail sturen voor meer info

Partners

School voor Zijnsoriëntatie
CoachNetwerk

Lichaamswerk Amsterdam
Body and Mind Amsterdam

 

Registraties

BLZ (Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie)
BRUG (Bedrijfskunde Rijks Univ. Groningen)
NOBCO (Nederlandse Orde Beroeps Coaches)

 

lees meer..

Nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven